keskiviikkona, heinäkuuta 29

I'm going to shake the dust off my shoesOnko mistään alkuperäsesti über hyvästä biisistä tehty ikinä näin hyvää remixiä ? En nimittäin usko jos on, koska tää on ihan loistava !! Muutenki koko de:n keväällä julkastu Back on the MF street- ep on ihan törkeen hyvä (nimimerkillä luultavasti henkeen ja vereen disco ensemble fani).

Oli tosi rento kesäpäivä. Rakastan näitä :-) Eli siis normaalisti ku heräilen siinä 12 kieppeillä, ni tänään sisko + lapset tuli herättämään jo kymmeneltä. Ei kyllä harmittanu, on parasta vaa riehuu onnin kaa :-D Sitten olevinaa ajoissa oisin selvinny kaupunkiin, ajoissa meinas neljää. Treffasin minjan kaa siis, ja pyörittiin siinä kaupungissa vaan, käytiin dollyssa ja mentiin mun joensuu favorite-kesähengailu paikkaan, ilosaareen.
Mmm, tänään oli taas sellanen päivä et just ne yksinkertasimmat ja tylsimmät vaatteet näytti kivoimmilta. Ja siis lämpöähän oli noin +23 mut mun teki kauheesti mieli pistää pipo päähän, joten lämpöhalvaus ei ollu kaukana hhhaha.

Ainii oon muute ihan varma et löysin täydellisimmät farkut ikinä. Calirootsista Cheap Mondayn niin perusfarkut kun vaa olla ja voi, mut tuo väri ja malli näyttää ihan täydelliseltä. Ehkä raaskisin tilata nyt kun ois rahaakin. Ehkä.milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti