keskiviikkona, elokuuta 19

happy birthday to mee !

Oijoi rakastuin taas The Kooksiin,luvv.

Nyt sitä sitte ollaan kuustoista vuotta. Jeejee. "Vietin" synttäreitä tänää iha vaa kavereitten kesken koulun jälkee, käytii mäkissä ja kaupungissa ja sitte kävin äitin kanssa kahvilla. Eli aika perussettii.

Käytii ostaa äitin kaa mulle kouluun tarvittavat työvaatteet, jotka on kyllä todella tyylikkäät. :-D Koulussa on ollu iha jees, mitä nyt perustylsää ja päivät vähä pitempii, huomennaki 08-18.30,auts. Muuten tuosta koulusta sen verran vielä että toisena vuonna pääsis kai jo ulkomaille työharjotteluun ja todellaki oon lähössä! Tyylii jonnekki Espanjaan pääsis, ja sen saa sovittua vielä silleen et pääsee kaverin kanssa samaan paikkaan, mahtia.
Kaikki hm, paitsi laukku zara


nipsu ja sumppi


mäkkiinki eksyttii,hups...


hooämmällä kokeilin tuommosta vaaleenpunasta paljettipaitaa, oli alennuksessa 9e, mukaanhan se lähti :-) Nappasin vielä kassalta tuon hm lehden
Tuo karvahattu on ihana! Viime talvena piti jo hankkia karvahattu, mutta en löytäny mitään sopivaa, tuo pitää kyllä metsästää jossain vaiheessa. Onko muilla hankinnassa jonkinlainen karvahattu talveksi? Ite inhoon talven kylmyyttä ja tuo ois jotain parasta kylmimmille päiville.

Kun tulin kotiin illalla ni äiti oli tehny mokkpalaa jee nam!


maija

3 kommenttia:

  1. mäki haluun karvahatun !!11 ja hei oot käyny kampaajalla ? :--o tuoha on iha sika hyvän värine tuo tukka

    VastaaPoista
  2. ainii ja mitkä kengätt nuo o :--oo tmilla

    VastaaPoista
  3. en oo käyny :D värjäsin kotona ja tuota otsaria napsin sillon tällön =)))) hihi maijalta millalle

    VastaaPoista