sunnuntaina, elokuuta 2

Jossain muualla kuin kotona, enemmän kuin koskaan elossa

Hee, mitä se oli torstai ku sanoin et illalla kirjotan .. En jaksanukka, enkä oo pahemmi nyt vkl myöskää jaksanu kirjotella. Oon vaa kattonu koko viikonlopun yökkärissä leffoja, mm. american history x, trainspotting, blow ja fight club. En pyge mitään arvosteluja nyt tehä, mut kaikkia nuista suosittelen sellasille, jotka haluu saaha elokuvista jotain irtikki, siis jotain muutaki ku vaa naurua tai itkua :-D Keskiviikko-ilta meni siis piknikkeillessä entisten luokkalaisten kanssa, kuvia olkaa hyvä.
Torstaina pyöräiltiin minjan kanssa abaut 16 km (liian paljo mulle, rupes hapottaa loppumatkasta...) heittämään mun talviturkki (hhehe ikinä ei oo liia myöhästä...) yhelle lammelle, ja takasitulomatkalla pysähyttiin vielä pellolle kuvailemaan.


Oon siis valehtelematta käyttäny tuota harmaata löllö ruutupaitaa (joka on siis alkuperiään joku iskän vanha kai) viikon putkeen. Se on niiiin luvluv :--) Ja siis molempina päivinä ctrl:n paijat ja harmaat leopardilegginssit forever 21:sta.
Tän kesän tokavikan sunnuntain, joka on muuten ihan kamalaa, tokavika hei !!1, mut nii ni ajattelin et vois leipoo vähän mustikkapiirakkaa nami ja kattoo sitte lisää leffoja, jos tänään vaikka sais aikaseks katottuu amores perrosin ja 21 grammaa eli sitä babelia edeltävät Alejandro González Iñárritun ohjaamat osat.

milla

ps leffavinkeistä kaikki propsit essille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti