torstaina, lokakuuta 22

No me, no people


Aikalailla tän päivän muudi ollu ylemmän kuvan mukanen. Ostin tuon yli-ihanan neuleen tänään jack & jonesin aleista ku kävin koklailemassa paria paitaa eka jillissä, mut ne jäi ikävä kyllä (vielä) kauppaan. Kaulassa mulla oli tänään mun krokotiilihuivi jonka huovutin koulussa joku aika sitte.

Mut mun pointti oli nyt, että mulla on nyt jonkun sortin vaateongelma .. En oikeestaan tarvii uusia vaatteita, eikä mua ahista kovinkaan usein mun oma vaatekaappi. Ainut hankinta mitä oikeesti haluisin ois joku kuosillinen huppari ja pari uutta kuosillista ja värikästä paitaa. Mut silti aina tällee satunnaisesti ku yrittää shoppailla ni huomaan että mun pukeutumisessa on kyllä jotain vikaa :-D Kattelin esim. sillon tukholmassa hirveesti ihania vaatteita ja sit ku mallasin niitä itelleni päälle ni blaah, jätän suosiolla jollekkin muulle. Niitä ihania vaateyhdistelmiä, ja vaatteita on löytyvissä lookbookista ..


kaikki kuvat

Kuviolliset ja värikkäät legginssit, ylipolven sukat, karvaliivit, bikerliivit, bikerbootsit (engineerbootsit, what's the name..) ja karvahatut aiheutti mulle päänvaivaa. Erityisesti nuo kaks jälkimmäistä ja maija varmasti toimii mun todistajana :-D Ku en tiiä sopisko ne vai ei, ja en tiiä tulisko niitä käytettyä ku aina kuiteski päädyn punasiin converseihin, sinisiin farkkuihin, johonki printti t-paitaan ja mustaan taikka ctrl:n raidalliseen huppariin. Usein myös joku pipo on päässä ja joku ruutupaita päällä. Kyllä mä niissäkin vaatteissa viihdyn muttah...
Tässä nyt ei oo päätä eikä häntää tässä tekstissä, eikä ainakaan mitään punaista lankaa joten tässä vähän blogityttöjen ihania kuvia sekä -vaatteita.


http://tttiiu.blogspot.com/

http://alittlethingcalledrebekka.blogspot.com/

http://gluesday.blogspot.com/

http://annika-o.blogspot.com/

http://jessica-501.blogspot.com/

Jee, en oo varmaan koskaan tehny näin pitään postausta, nyt on pakko mennä päikkärille ku sit joudun taas lapsen vahdiks.

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti