maanantaina, heinäkuuta 19

PIIPAA PIIPAA suutele ja pelasta!!

Ensiks vaan että ukkosmaine oli lauantai-iltana ihana :-D<3 kuunnelkaaa ttäältä! Eli rokkkailut on rokkailtu taas, ja kuhan tästä (ja kertakäyttökameran kuvista) on toivuttu ni voi rueta venailee sitä ens vuotta. Herra ylppö, wasted, jukka poika, imogen heap (xD), kemmuru, bad religion, ukkosmaine (<3), lapko, polarsoul, rise and fall, stepa ja faith no more kuulu viikonlopun ohjelmaan mun osalta ja kaikki oli aika super jees! Heikkoa oloa on nyt sit podettu niin henkisesti ku fyysisesti vaikka missä välissä, mutta on taas kesän paras viikonloppu takana :--D Oon tosiaan siis nyt lotan kameran varassa, ja aika heikolta näyttää kuvasaalis mutta tässä mun mielestä ihan täydellinen kuva viikonlopulta musta ja veerasta 8)

tee millaallalalala

edit 21.55// ps ootte super tylsii ku kukaa ikinä kommentoi!

2 kommenttia:

  1. edit mä kyl oon kommannu! miks imogen heap on suluissa äksdeellä? meitsi näki kaks bändii. muuten täys jurri lauantain, sunnuntaina ei enää pystyny tekee mitää. cool.

    VastaaPoista
  2. jee ootki hyvä 8-) kukaan ikinä on ehkä kärjistettynä.. ja imogen heap meni vähän ohi vaikka siellä heiluinki ni siks äksdee hahhah. mullapa oli kolme päivää jurri ja näin kaikki noi, kui hyvä suoritus!

    VastaaPoista