lauantaina, lokakuuta 17

Happy endings, they still don't bore me

Jee, loman viimesiä päiviä tässä siis. Loma meni ihan rennosti, söin ihan vitusti, ja kuvia on reilut neljäsataa, jihu. Eli kuvilla nyt mennään suurimmalta osin;

onni ja sami-isi ja mielettömän hyvät täytekakut..

onnin salama mcqueen farkut hehs ....

pieni ja iso..

i haz kivat villasukat, minniki tykkää!

Lauantaina oli siis siskonpoikani, Onnin 2 v synttärikemut, siellä oikeestaan vaan Maijan kanssa syötiin. Ja ihasteltiin ku Onnin jokaisen lahjan kylessä oli Salama Mcqueen. Jalassa mulla oli äitin -70 luvulla kutomat overknee villasukat luv.

haha maija söpönä laivassa

sergelsgatan i guess ?

monki oli iha siisti !

apinat laivassa, siistiä as u can c..

join fantaa tai jotain muuta yhtä pirteenä

ah maijan uudet rakkauskengät namnam

Maanantaiaamuna lähettiin junalla helsinkiin ja laivaan illalla sit. Laivalla arvatkaa mitä, syötiin. Sit myös nukuttiin ja katottiin Skinssiä koneelta. Tukholmassa shoppailtiin tiistaina jonkun verran, maija ehkä esittelee joskus omansa, ite ostin farkut x 2, kengät ja hupparin. Paitsi joo, eikö ookki noi maijan uudet bootsit ihanat, rakastuin ehkä niihin.. Keskiviikkona aamulla ku tultiin helsinkiin, ni maija lähti niinan kyydillä kotia ja äitin kanssa mentiin junalla sit.

lempparikirsi ja mä vähä datistelen...

tumppi oli äkänen :-D

julia ja matias söpiksinä ihihi

ja mä tosi söpiksenä kans..

kala essi hihi

Eilen eli perjantaina vietettiin vaa kavereiden kaa iltaa tumpilla, oli ihana nähä joitain kavereita pitkästä aikaa ! Ja jatkettiin jonnekkin, minkä ois hyvin voinu myös jättää välistä hehs. Ainiin ainakin nannelle terveisiä, ku kerto lukeneensa tätä ;D


Ja niin, nyt istun tässä ylemmässä asussa (uus tuubitoppi h&m, uudet superihanat harem-farkut zara tukholma, uudet feikki uggit skopunkten tukholma, pipo self-made) tuskissani ku söin äsken paketillisen jotain extratulisia hornetteja ja chili-kana nuudeleita.. Tänään varmaan kivoustyttöjen kanssa kahville ja jotain. Niitä verhoja vois vaikka ommella.

milla

ps oon muute miettiny että kun multa ainakin tulee semi usein näitä kuvientäyteisiä postauksia, et oisko noita kuvia kivempi kattoa tolleen kuvatekstien kanssa?

2 kommenttia:

  1. mä haluun nuita kuvia joskus sit ku satutaa mesee samaa aikaa!::)

    VastaaPoista
  2. jou, pistän sulle huomenna viestin joskus että pitää sopia monelta ollaan yhtäaikaa ;)

    milla

    VastaaPoista