sunnuntaina, helmikuuta 21

I'm feeling like i'm Peter Pan


Ompas hauskaa pitää taukoa tästä blogista ja sitte viikon päästä palata kerran kirjottamaan, hihi. Eivaan, viikonloppusin vaan sattuu olemaan näitä hengähdystaukoja tosta arjesta. Ollu ihan kiva viikko, torstaina oli tosin tekstiilimateriaalin koe buuhuu arvatkaa vaan osasinko tunnistustehtävässä, no en. Perjantaina oli aamulla -31,7 astetta pakkasta, joten se lienee ihan hyvä syy olla poissa koulusta.. Ois kyllä ollukki vaan 4 tuntia tuotteensuunnittelua, eli en ees jääny mistään paitsi. Perjantait on kyllä muuten ihan parhaita, se on vaan niin varma et näkee ees jotain kavereita ja perjantait on oikeestaan ainoita päivä ku mietin vaatteita ja jaksan meikata, lame.
Käytiin kattomassa wanhat areenalla, ja sai kyllä mun pään taas pyörälle. Olin jo päättäny etten tanssis, mut himottas silti tehä ite puku ja leikkii prinsessaa ;_; kaksoistutkintoa siis kun käyn, ni mullakin on amiksena mahollisuus. Siitä mentiin kattelemaan mun veljen uutta kämppää essin ja veeran kanssa, ja harmittaa ku en ainakaan vielä ottanu sieltä kuvia. Se on nimittäin ihan super ihana -50 luvun kerrostalo kaksio, mmm.

Eilen näin lottaa taas pitkästä aikaa ja käytiin raksissa mässäilemässä ja sit mentiin lotalle vähä datistelee ja juoruilee.
Tänään oonki pirteenä heränny puol kaheksalta kattomaan onnin kaa peter pania.. Tein myös uuen kangaskassin!
 Pitäs tässä varmaan kohta harkita päälle pukemista ku parin tunnin päästä pitää jo olla menossa kummitädin synttärikahville, jihuu.
milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti