tiistaina, maaliskuuta 16

Iha vitu jepa

Long time no seen, vai mitesssh? On mahtunu aika paljon viimeseen kahteen viikkoon kyl, ja kuviaki riittää! Oon käyny mm jyväskylässä päiväreissulla ja helsingissä parin päivän reissulla, sairastanu oksennustaudin ja kaikkee muuta yhtä mukavaa :-D

On muuten aivan fakin epäreilua että helsingissä oli joka päivä plussaa ja aurinkoa, kuivista teistä puhumattakaan :| Että tervetuloa tänne Narniaan (Joensuuhun) jossa on ikuinen talvi, mm tänään 16.3 -24 astetta ja lunta sataa lähes joka yö.
Toka viimesin on ainut kuva, jossa näkyy vähän mun uutta tukkaa. Eli laitettiin uudet pidennykset, latvat on aika vaaleet ja tyvi melkei musta, tykkään ja paljonn! Mutta joo, viime lauantaina mm kiivettiin parkkihalliin skeittaamaan, tai siis noi muutamat skeittas ja veera ja essi vähä huonommalla menestyksellä. Ite keskityin ehkä enemmän joihinkin muihin juttuihin, hahah. Oon nykyään aika huono tässä kirjottamisessa, ni haluun jakaa muutaman biisin vielä jihu!


Ja tätä kuunnellaan vaan erä-koiran takia, enkä oikeestaan tiedä ees miks..

Parass bilebiisi! Voittaa sen yhen haitaribiisin (dunno name?) ja rude boyn 5-0. Olennaista on kuulla sanat väärin....

Ylpön uusin, mmm iskee kyl.

Toinen paras bilebiisi vaikka kyl vähän kulunu, mut nopsajalka rul es!

heipat taas vähäks tai vähän pitemmäks aikaa,
milla

2 kommenttia:

  1. KIVAA että pitkästä aikaa kirjottelit ja jee kivoja kuvia ja en keksi enempää kommentoitavaa (tää oli tälläne siu pyytämä säälikommentti hehe noei oikeesti) =)

    Lotta

    VastaaPoista