tiistaina, kesäkuuta 1

frank sinatra - new york

Ellivelli soitti mulle äsken, että lähettäskö new yorkkiin ens kesänä. Kuulostas musta aika hyvältä idealta joten kuka rupeis sponsoriks? :--))) nuo kuvat on otettu toistaseks mun ainoalta jenkki-matkalta viime vuoden maaliskuussa. Ekat 4 kuvaa washington d.c.stä ja loput nykistä. Oltiin sillon äitin kanssa reissussa kaks puol viikkoo ja siitä oltiin kaks (vai kolme?) yötä nykissä ja loput ajasta siellä dc:ssä äitin aikojen takasen vaihtariperheen luona.
En ihan handlannu tuota kuvaamista vielä tuollon, mites asiat kuten suora horisontti? xD tykkäsin näköjään myös nuista pystykuvista joille en enää kovinkaan lämpene. On siellä tullu otettuu ihan kivojakin otoksia, täällä muutama lisää =)
Mulla on enää huomenna ja ylihuomenna kokeet koulussa ja sit pääsen lomailee, jeee! lomasuunnitelmia myöhemmin lisää sitte,

tee milla!

ps kuuntelen bloodpitin 2006 julkastua ep:tä "Sauna Päälle!" spotifysta, ja tuntuu hassulta et oon ostanu sen levyn aika tarkalleen neljä vuotta sitten..:-D samaan aikaan ku ostin ensimmäisen punasen hiuksien sävytteen ja harmaan pääkallohupparin jimjillistä. voihan milla 12 vee

2 kommenttia:

  1. miulla on ollu viimeset pari päivää iha törkee hinku lähtee nykkii ah! Toivottavasti löytyy sponsori et pääset lähtee ;--)

    ansku

    VastaaPoista
  2. joo ois aika maukas.. mutta haaveeks taitaa jäähä :(((

    VastaaPoista