keskiviikkona, kesäkuuta 2

Good good things happen in bad towns, runaway runaway, you want it


Heipähei taasen! jee, lähen ens viikon tiistaina tukholmaan sukuloimaan ja hengailemaan. Aattelin päästää myös mun turhamaisuuden pitkästä aikaa valloilleen ja ostaa jotain rytkyjä, kun on nuita kauppoja hiukkasen enemmän tarjolla. En jaksanu mitään kollaasia vääntää mutta tässä judui mitä haluisin bongailla.
Valitinki jo aikasemmin ku tarviin tällasia kenkiä (tennissukkia!!) lisää :-D Jos vaikka sitten skopunktenista taas kolmet kahtien hinnalla tarjousta hyödyntäs. Noi kuvan on jotkut randomit varmaan uniikit, mutta mulle kävis ihan mustat/valkoset ja jotkut vaikka keltaset. Kuva siis poimittu we heart itistä.
Kuva lainattu annika-o:lta! Mutta ku viime kesän homehutin jalkojani vaan tennareissa ni jotkut baltsut vois olla ihan mukavaa vaihtelua. Esim tän malliset ois superkivat =)
Huppari!! Liimaudun aina yhteen huppariin niin pitkäks aikaa että kuluu puhki ja mun ctrl:n mumbai alkaa uhkaavasti lahoa.. Tuo kuva on superihanasta CTRL:n fall 08 lookbookista, oi että rakastan tuota mallistoa <3 uusin ei nimittäin kolaha ei ollenkaan..

Sit jotain paitoja voisin hamstrata ihan sillä uhalla että kerranki äiti antaa shoppailuun rahaa jee :-D
Mutta eipä muuta tänään, palataan viimestään ens viikon lopulla löysinkö mitään ylläolevista :-D

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti